TinkDifferent

Cosplay and creativity

Ik ben weer gaan buikdansen!

Sinds het opnieuw inrichten van de site heb ik er helemaal niets meer aan toegevoegd. Twee dagen later kreeg ik een baan die gebleven is. Inmiddels ben ik al bijna 1,5 jaar tester en functioneel ontwerper bij een groeiend bedrijf vlakbij Utrecht. Tel daar bovenop dat mijn relatie van ruim 8 jaar is ontploft en een nieuwe vriend die dichter bij mijn werk woont, maar helaas wel 65km bij mij vandaan woont en je hebt even geen tijd meer voor hobbies.

Werk gaat voor en dan liefde en wonen.

De weg via waar ik mijn nieuwe vriend vond is Cosplay. Ruim een jaar geleden in de zomer had ik mijn 7 of 9 kostuum af en zag ik mijzelf niet eens als cosplayer. Maar de outfit werd zo goed ontvangen dat de Trekkies me hebben geadopteerd en daar vond ik mijn nieuwe vriend die in Amersfoort woont.

Dus ik sta op het punt om mijn huis af te maken zodat ik ‘m te koop kan zetten. Vervolgens kan ik naar Amersfoort verhuizen en dus probeer ik er te integreren. Ik ben al naar de lokale stijldansschool geweest, heb een buikdans workshop gevolgd, heb Argentijnse Tango geprobeerd met mijn vriend. En toen was daar ineens een buikdansschool die een dependance (hah! “dance”) opende in Amersfoort, met een halfgevorderden klas.

Ik hoop mezelf aan te kunnen leren om eens wat meer van mijn geknutsel te laten zien. Ik krijg regelmatig vragen hoe ik dat heb gemaakt en ik vind het leuk om te laten zien. Nou alleen nog op tijd foto’s maken. Ik ben bezig met een heel interessante prop voor een andere Star Trek cosplay. 7 of 9 trekt veel aandacht en dat is leuk, maar de outfit is niet fantastisch comfortabel. Wel ga ik een andere catsuit voor 7 of 9 maken, de grijze krijgt halen hier en daar en het corset met de ribben kan beter.

Next Post

Previous Post

© 2024 TinkDifferent

Theme by Anders Norén